Jedem do Moulin Rouge

PARIS MON AMOUR

Odjakživa miluju Paříž :*. Každý asi má nějaké jedno své oblíbené město, kam by se mohl vracet pořád dokola, a které ho z nějakého magického nepopsatelného důvodu přitahuje. Pro mě je přesně tímto městem Paříž.

Paříž

Ještě na gymplu, když byla šance jet na výlet do Francie, tak jsem tam samořejmě musela být. Tehdy jsme projeli i zámky na Loiře a různá vzdálenější místa. Ale Paříž pro mě bylo do té doby město snů. Byli jsme tehdy v Louvre, ve Versailles, na Montmartru v Sacré-Cœur, prošli se kolem mého oblíbeného Pompidou, katedrály Notre-Dame a samozřejmě jsme byli také na Eiffelově věži. Nicméně jedno pařížské snové místo, zůstalo nenavštíveno – Moulin Rouge.

Můj životní přístup je takový, že existují věci, které jsou pro nás obyčejné smrtelníky dostupné, a věci, které ne. Proto jsem se také spokojila s tím, že Moulin Rouge nikdy nenavštívím (popravdě mě nenapadlo o tom ani uvažovat). Udělala jsmem si fotku zvenčí a s otevřenou pusou obdivovala místní tanečnie, když v televizi běžel dokument o životě v Moulin Rouge.


Lukyho životní přístup je však jiný :D Thank God :)


K ČEMU JE DOBRÝ FACEBOOK

Před časem se na facebooku objevila akce z Airbnb:

Pokoj ve mlýně

Secret Room in the Moulin Rouge Windmill

  • luxusní ubytování přímo ve mlýně Moulin Rouge
  • soukromá terasa na střeše Moulin Rouge
  • soukromá prohlídka kabaretu a zákulisí s výkladem o historii
  • lístky na představení
  • večeře před představením
  • setkání s hlavní tanečnicí a hostitelkou v jedné osobě
  • typická francouzská snídaně

První, co asi každého napadne, je, že to musí být nechutně drahý pobyt. Noooo… kdyby to bylo normální ubytování obyčejného hostitele, tak ano, ale vzhledem k tomu, že to byla speciální Airbnb akce, tak toto celé nabízeli za symbolické 1 €.

Pro ty, kdo by si chtěli prohlédnout celou nabídku ubytování

Ale samozřejmě v tom musí být někde háček. A taky je. V celé historii této nabídky exitují jen 3 termíny, kdy se tady dá ubytovat. A abyste měli šanci některý z těchto termínů ulovit, musíte být v konkrétní den v konkrétní hodinu ready a být rychlejší než ostatní.

SPÍME V MOULIN ROUGE

Střešní terasa

Snové ubytování, ale šance se tam dostat…nulová. Nabídku jsme si přečetli s tím, že by to bylo úžasné něco takového zažít, ale nepočítali jsme, že by to mohlo klapnout. Luky si zapsal datum do kalendáře s tím, že to jen tak for fun zkusí, tím nic neztratíme.

Byl konec května, středa, měla jsem příšerný týden, nic jsem nestíhala, hromada práce na doma a do toho hovor. Proč mi volá, vždyť ví, že mě teď nemá ruši, potřebuju se soustředit, a volat si budem večer. No nic, zvedla jsem to, protože to přece musí být něco důležitého, když to nepočká do večera…

Lásko, já ti jen volám, ať si 13. uděláš čas, protože mám ten termín, jedeme do Moulin Rouge.