Luhačovice: odpočinek v ráji

Každý potřebuje občas vypnout. My jsme vypli už podruhé v prvorepublikové vile Boutique hotel RADUN****. Protože není nic hezčího, než se nechat obskakovat celý víkend v úžasném prostředí a úžasnými lidmi.

Prvorepublikový hotel Radun

Loni na jaře, jsme uvažovali kam s Andrejkou vyrazíme. Kvůli škole jsme nemohli vyrazit nikam daleko. Rozhodli jsme se tedy využít mé firemní benefiny a vyrazit do nějakých lázní. Chvíli jsme hledali, až Andrejka objevila tento hotel v Luhačovicích. První republika je naše oblíbené období, takže jsme se to rozhodli vyzkoušet.

Web hotelu Radun http://hotelradun.cz/

Snídaně na pokoj

Funkcionalistický hotel nabízí hned několik balíčků, od jedné noci, až po celý týden s různýma procedurami. My si vybrali pobyt romantika, který zahrnuje dvě noci v tomto hotelu, snídaní na pokoj, neomezený vstup do přilehlé plovárny, celotělovou masáž pro dva, odpolední kávičku se zákuskem a hlavně gumárenské večeře při svíčkách (v sobotu i s klavíristkou). Loni jsme z toho byli opravdu unesení, minimálně já jsem nic takového nezažil. Přivítali nás totiž šesti-chodovou večeří s víny od místního vinaře, který ke každému vínu vyprávěl jeho historii, jak se dělá, čím je zvláštní a jak se pije… jako já jsem pivař, ale z toho večera jsem byl opravdu odvařený.

Přesný popis pobytu najdete zde

Gurmánské menu

Jenže to nebylo všechno, každý víkend provádí majitel hosty po hotelu. Vypráví jeho historii a celý příběh tohoto místa. Tohle fakt stojí za to, sice si řeknete… no však to je jen hotel, ale ukrývá toho mnohem víc a je to dost zajímavé, určitě doporučujeme. Celá prohlídka končila před večeří, kdy nám majitel nabídl aperitiv a my si šli vychutnat další gurmánský zážitek, při svíčkách s doprovodem klavíru.

Uvítací šampus si můžete vychutnat na Vaši terase

Letos jsme hledali, kam zase vyrazíme. Hledali jsme tak dlouho, až jsme si rezervovali další víkend v tomto hotelu. Protože jsme prostě museli. :-) Určitě vás napadne, proč se vracet na stejné místo, my jsme ale věděli že nás toto místo nezklame a opravdu nezklamalo. Naopak, opět jsme si krásně odpočinuli, celý víkend si užili a byli opět nadšení z toho, co nás nadchlo loni a to se jen tak nestává.
Boutique hotel RADUN musíme opravdu doporučit, pokud nechcete jen objevovat, ale také se na chvíli zastavit. Celý víkend jste jako v peřince a pokud se vám poštěstí, jako nám letos, tak vás bude obsluhovat samotný majitel. To se pak opravdu cítíte jako v roce 1928.

Každý pokoj má svou terasu

Andrejka a snídaně

Facebook stránku hotelu najdete zde

Instagram najdete zde

Hotel najdete zde